Dennis A.J

Bloggen om allt och ingenting må jag förmoda! Enjoy!

Rasism

Kategori: Allmänt


Halloj!


Sitter för tillfället i just detta nuet i en trång buss, hatar verkligen att pendla till och ifrån Uppsala varje dag... Hur som helst så har denna vecka hittills varit lugn utan någon action alls.. Helt sinnes sjukt värdelöst.. Hoppas helgen har något att bjuda på, en nykter helg... Kan nog inte bli så mycket roligare än så dessvärre. 



Dagens moralfråga.
Vad är det som får en person som röstar politiskt för SD att kunna definieras som en rasist utav det grövre laget? 

För mig är inte SD ett rasistiskt parti, det handlar mer om en strävan efter att tillgodose sitt lands bästa och att tänka på ett framtida Sverige där våra barn en dag skall växa upp i och i  sin tur deras barn.
Jag vill inte ha ett land med olika kolonier i sig, eller ett land där vissa invånare (lagliga som illegala invandrare, folk med etnisk bakgrund)  inte respekterar, accepterar eller ens bryr sig om våran svenska kultur och traditioner. Dessa människor som påstår att SD är rasistiska har ingen aning om vad riktig rasism är. Det är okej att svenska kvinnor, män, barn ska vara oroliga  och aldrig vilja gå igenom en mörk gränd i förorter som fylls av invandrare över hela världen. Det må synas som ett rasistiskt exempel jag vidtog, men det mest rasistiska i sig är att alla dessa dömande människorna faktiskt aldrig skulle känna sig trygg i att besöka en sådan miljö om man är en medelklass svensk. Det är ingen nyhet att det kallas rasism om man talar öppet om dessa saker, men sanningen är att varje dag vandrar det rasistiska tankar igenom folks tankar, nej inte alla, men jag skulle tippa på att majoriteten är rasister. 
Och vad får en människa att ha den rätten att kalla någon annan individ som vill skydda sitt lands framtid och trygga sina barns framtid fredligt för rasist? För mig är invandrarna rasister emot oss svenskar, dock så finns det enligt lag ingen punkt som kallas för hets mot folkgrupp om det gäller Svenskar. Att inte vissa svenskar respekterar etnisk kultur och tro får oss dömda till rasister, men det etniska folket som kommer hit respekterar varken SVENSKA regler, traditioner, kullturer. Men vart i media eller verkligheten beskrivs som som rasister? Det som man skyller på blir att det är en helt ny värld för dom, vad är det inte för oss kristna svenskar med stening av kvinnor, halal slakt, fasta en månad, moskéer, burkor etc, precis lika främmande för oss som det är för dom när svenskar firar midsommar och dansar runt stången?
Den politiska strävan hos SD är att göra straff för kriminella mer hårda, stärka vårt svenska försvar, höja barnbidrag och stöd, sänka priset för invandrare som inte får eller vill vara här att resa hem, skicka hjälp till behövande länder istället för att ta in så mycket folk, sänka straffmyndigheten till 12 år, lägga mer skattepengar på viktigare saker än en 3 barns mamma (ungdomar)  som ´ínte´´klarar ett arbete och därav inte MÅSTE jobba för hon får mer betalt av staten än en arbetsgivare. Det är dom viktigaste punkterna jag anser att uppkomma. Och inte finner jag det ett dugg rasistiskt det heller. 
Vill ni ha en rasistisk grupp ? kolla SVP eller Nordfront, jag kan utan moraliska förhinder ställa mig raklång bakom SD´s logga.


No hate, Cheer´s mate!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: